Kedicikler Nagehan Alçı'ya savaş açtı!

Nagehan Alçı ile kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar arasındaki kavga devam ediyor.

Kedicikler Nagehan Alçı'ya savaş açtı!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar arasındaki kavga devam ediyor.

Nagehan Alçı 23 Mart Cuma günkü yazısında, Meclis’te RTÜK’ün internet üzerinde denetim yapmasına ilişkin yasayı ve RTÜK’ü köşesine taşımıştı.

Alçı yazısında AKP’nin neden böyle bir yasa çıkardığını, “Temel olarak AK Parti, özellikle kendine dindar diyen birtakım kişilerin yaptığı müstehcen ve dine hakaret gibi algılanacak yayınların önüne geçmek istiyor” şeklinde açıklamış ve parantez içinde şöyle yazmıştı:

“(Özellikle Adnan Oktar ve grubu büyük rahatsızlık konusu- N.A.)”

Bu yazının ardından Adnan Oktar internet kanalında yaptığı programda Nagehan Alçı’yı hedef almış ve şunları söylemişti:

“Bana kafayı takmaktan bir türlü kurtulamadı. Ben rahatsız değilim, memnunum. Ben de sana kafayı takmış vaziyetteyim. Hırçınlığının nedenini biliyorum. Asıl utanılacak bir olay var ki yani bilmiyorum. Muazzam utanılacak bir olay var. Yüz kızartacak bir olay var. Onun da ne olduğunu biliyorsun. Ben mi söyleyeyim. Ben senin o tombik kocandan bahsetmiyorum, ki çok şey biliyorum onun hakkında.”

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)


Oktar bu sözleri söylediği sırada ekrana Nagehan Alçı’nın daha önce çok görülmeyen eski bir fotoğrafı olduğu iddia edilen bir fotoğraf ekrana getirildi. Oktar’ın bu sözleri, “Adnan Oktar, Nagehan Alçı’ya şantaj mı yapıyor?” sorularına neden olmuştu.

Kavgaya Adnan Oktar’ın yanında yer alan ve “kedicikler” olarak bilinen Tülay Kumaşçı ve Huma Babuna da dahil oldu. Nagehan Alçı daha önce “kediciklerin” dekoltelerini eleştirmişti. Tülay Kumaşçı ve Huma Babuna da Alçı’nın bazı fotoğraflarını paylaştılar.

“Nagehan Alçı dekolteye karşıyım deyip, transparan giymiş :)) Çok da yakışmış, neden bizim dekoltemize, neşemize taktı anlayamadık...” şeklinde yazan Tulaş Kumaşçı’nın tweeti şöyle:

Kedicikler Nagehan Alçı'ya savaş açtı!
Kedicikler Nagehan Alçı'ya savaş açtı! - Resim : 2
Kedicikler Nagehan Alçı'ya savaş açtı! - Resim : 3