Kemal Doğulu merdivenlerden nasıl düştü?

“İşte Benim Stilim” yarışmasıyla üne kavuşan Kemal Doğulu, merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldı. Ünlü stilistin oyuncu kardeşi Kadir Doğulu, abisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Kemal Doğulu merdivenlerden nasıl düştü?
Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre Doğulu, önceki gün apar topar hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre olay, Doğulu’nun yaşadığı Beyoğlu’ndaki apartmanda meydana geldi. Ayağındaki problem nedeniyle ayak bilekliği takan Kemal Doğulu, randevusuna gitmek üzere evinden çıktı.

Ayağı takılan ünlü stilist, merdivenlerden düşerek yaralandı. Randevusuna gitmeyince ailesi, apartman görevlisinden yardım istedi. Doğulu, yaklaşık bir buçuk saat sonra kanlar içinde merdivenlerde bulundu. Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Doğulu’nun beyin travması geçirdiği ve omuriliğinde düşmeye bağlı zedelenme olduğu tespit edildi. Stilistin oyuncu kardeşi Kadir Doğulu, sosyal medyada abisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı. Dua edin yazılı bir fotoğraf paylaşan Doğulu: “Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Tüm aile dua ediyoruz. Siz de abim için dua edin. Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen...” notunu düştü.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Kemal Doğulu’nun uzun zamandır psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. İddialara göre “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Doğulu, programdan ayrıldıktan sonra depresyona girdi.

Programın bitmesiyle işleri de bozulan Doğulu, 800 bin lira yatırım yaptığı Nişantaşı’ndaki kendi adını taşıyan güzellik salonunu kapatmak zorunda kaldı. İşyerini de kapatmasının ardından Doğulu, yaklaşık bir ay Balıklı Rum Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördü.

Tedavi süresince 20 kilo alan stilistin akrabası olan Nedim Doğulu’nun kuaföründe kişisel randevulu saç yaparak geçimini sağladığı öne sürüldü. Kemal Doğulu’nun son zamanlarda başta kardeşi Kadir Doğulu olmak üzere yakın dostlarıyla da arasının bozuk olduğu da iddia edildi.