Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a sert çıkış!

Bir zamanların efsane çifti Kemal ve Feryal Gülman iki yıl önce boşandı. Ancak aralarındaki sular hiç durulmadı. Havaalanında konuşan iş adamı Gülman, “Bu kadının benden aldığı bütün mallar haram” ifadesini kullandı.

Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a sert çıkış!
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre sosyetenin ünlü kadınlarından Feryal Gülman, 4 yıl önce eşi Kemal Gülman'a 200 milyonluk boşanma davası açtı. İki yıl süren davada hakim her iki tarafında tazminat talebini reddederek Gülman çiftini boşadı. Ancak ikilinin arasındaki sular hiç durulmadı. Dün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda konuşan Kemal Gülman, eski eşinin üzerine yaptığı, yalının kaçak olduğunu anlattı.

"Avrupa tatile gidiyorum" diyen Kemal Gülman, "Vallahi şahsi düşüncem hiçbir insana haram helal olmaz. Bu kadının benden aldığı bütün mallar haram. Bu haramlarda helal olmadığı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak. Sanki o mu kazandı; o mu çalışıp aldı o yalıyı?" dedi.

Feryal Gülman'ın üzerie olan yalının, şuanda aylık 50 bin dolara kirada olduğu biliniyor. Söz konusu malikane özellikle dizi ve film çekimlerinde de sıkça kullanılıyor.

Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a sert çıkış!

Kemal Gülman İstanbul Boğazı'ndaki yalısını eski eşi Feryal Gülman'ın üzerine yapmıştı...