Kemerle dövülen kadından acı itiraflar!

Adana’da eşi tarafından kemerle iki saat boyunca dövülen 22 yaşındaki A.B ifadesinde yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Kemerle dövülen kadından acı itiraflar!
Milliyet'ten Musa Kesler'in özel haberine göre kucağında bebeği olduğu halde eşinin kendisine vurmaya devam ettiğini söyleyen A.B “Bebeğimin bacağı korkudan titriyordu” dedi. A.B kurtulmak için kendisini odaya kilitlediğini ancak bebeği ağladığı için kapıyı açmak zorunda kaldığını ve eşinin kendisini dövmeye devam ettiğini söyledi.

“BEBEĞE VURMASIN DİYE SIRTIMI DÖNDÜM”

Kendisini döven eşi önceki gün Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan A.B yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Eşime çalışması gerektiğini, ekonomik sıkıntılarımız olduğunu söyledim. O da birdenbire sinirlenerek yüzüme çıplak elle birçok kez vurdu. Ben bebeğimizi emzirdiğim için ona denk gelmedi, benim yüzüme vurdu.  Ben bebek zarar görmesin diye ters döndüm.”

KEMER İLE VURMAYA BAŞLADI


“Bu sefer de belinden çıkardığı kemerle benim bacaklarıma ve omzuma vurdu. Bana küfür ve hakaretler etti. Tehdit de etti. fırsat bulup kayınvalidemi aradım. 'Bir daha yaparsa polisi ara, eltini sana gönderiyorum' dedi. Eşim evden gitmişti. Tekrar eve döndüğünü gördüm. Hırsını alamamıştı. Yine kemer ve elleriyle bana birçok kez vurdu.  Vururken de 'Evden git, seni istemiyorum, seni öldüreceğim' diye bağırıyordu. Bir fırsatını bulup elinden kurtuldum.

“BEBEĞİMİN BACAĞI TİTRİYORDU”

Yatak odasına girip kapıyı kilitledim. Bebeğimde kucağımdaydı. Darbe almamıştı ama korktuğu için sürekli bacağı titriyordu. Kapıyı açmam için kapıyı yumruklamaya başladı. Kapıyı açmadım. Çocuğum daha çok ağlamaya başladı. Kapıyı açmak zorunda kaldım. İçeri girdi, saçımı çekmeye ve bana vurmaya devam etti. Sonra da evi terketti. Ondan iki dakika sonra polisler geldi. Beni dövdüğü için şikayetçiyim”