Kenan Ece ve Canan Ergüder aşk yaşıyor!

Yıllarca kendisinden 19 yaş büyük Hatice Aslan'la aşk yaşayan Kenan Ece, önceki gece güzel oyuncu Canan Ergüder'le yakalandı. Ece'nin yeni sevgilisi de kendisinden 3 yaş büyük...

Kenan Ece ve Canan Ergüder aşk yaşıyor!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre dizi setlerinde doğan aşklara bir yenisi eklendi... Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Güllerin Savaşı'nda iki sevgiliyi canlandıran Canan Ergüder ile Kenan Ece'nin gerçek hayatta da birlikte olduğu ortaya çıktı. İkilinin aşkı, önceki akşam gittikleri Beyoğlu'nda belgelendi.

SORULARA YANIT YOK

Geç saatlere kadar samimi bir şekilde eğlenen Canan Ergüder ile Kenan Ece, mekandan da birlikte çıktı. Gazetecileri görünce ne yapacaklarını şaşıran ünlü çift, hemen birbirlerinden ayrıldı. Kenan Ece, Canan Ergüder'i taksiye bindirip yeniden mekana döndü. Ünlü çift, beraberlikleri hakkında sorulan sorulara ise yanıt vermedi. Canan Ergüder, yıllarca aşk yaşadığı oyuncu Tardu Flordun'dan ayrıldıktan sonra müzisyen Yalçın Konuk ile 1 yıl birlikte oldu.

EVLİLİĞE KARŞI!

Güzel oyuncu, Konuk'un yaptığı evlilik teklifini ise "Özgürlüğe düşkünüm. Benim evlenmek gibi bir düşüncem yok" diyerek reddetti. Kenan Ece ise yıllarca kendisinden 19 yaş büyük Hatice Aslan ile doludizgin bir aşk yaşadı. Ece, şimdi de yine kendisinden 3 yaş büyük Canan Ergüder'e gönlünü kaptırdı.

Kenan Ece ve Canan Ergüder aşk yaşıyor!