Kenan ile Beren'in düğününden ilk kareler

Kariyerlerinin zirvesindeki iki ünlü isim; oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, önceki gün ‘melekler şehri’ Los Angeles’ta evlendi.

Kenan ile Beren'in düğününden ilk kareler
Melekler şehrinde Romantik düğün

Kenan Doğulu ve “Meleğim” diye hitap ettiği sevgilisi Beren Saat, ‘melekler şehri’ Los Angeles’ta evlendi. Nikâh merasimi, Kenan Doğulu’nun Malibu’daki evinin önündeki kumsalda yapıldı.

Kenan ile Beren'in düğününden ilk kareler

2.5 yıllık ilişkilerini nikâh masasına taşıyan çift, Malibu kumsalında düzenlenen romantik bir törenle birlikte mutlu bir yaşam için “evet” dedi.

3 HAFTA ÖNCE GİTTİLER
Daha önce birkaç kez düğün tarihlerini erteleyen Beren Saat ve Kenan Doğulu, bu kez mutlu sona ulaştı. Hem düğün töreni hem de kına merasiminin hazırlıkları için Los Angeles’a üç hafta önceden giden çifti bu süreçte aileleri de yalnız bırakmadı.

ARKADAŞLARI DA ORADAYDI
Kına gecesinden iki gün sonra düzenlenen düğün törenine Doğulu ve Saat ailelerinin yanı sıra çiftin yakın arkadaşları katıldı. Davetliler arasında Burak Kut, Hilal Saral, Ece Yörenç, Fadik Sevin Atasoy ve Başak Dizer de vardı.

Beren Saat-Kenan Doğulu aşkının mimarı Belçim Bilgin, düğünde de önemli bir görev üstlendi. Saat ile Doğulu’yu tanıştıran Bilgin, mutlu bir beraberliğe adım atmasını sağladığı yakın arkadaşı Saat’in nikâh şahitliğini yaptı. Kenan Doğulu’nun nikâh şahidi ise müzisyen arkadaşı Cihan Okan oldu.

Düğün fotoğraflarını, Hollywood’un ünlü fotoğrafçıları Amy & Stuart çekti. İkili, Busy Philipps-Marc Silverstein çiftinin düğününü de fotoğraflamıştı.