Kenan İmirzalıoğlu ortalığı ayağa kaldırdı!

Marmaris Bozburun’da tatil yaparken 12 bin liraya aldığı güneş gözlüğünü denize düşüren oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ortalığı ayağa kaldırdı. Aramalara rağmen bulamayınca komşu belde Selimiye’den dalgıç çağırdı

Kenan İmirzalıoğlu ortalığı ayağa kaldırdı!
Yeni Asır Gazetesi'nden Şermin Sezginer'in haberine göre güneş gözlüklerine olan merakıyla bilinen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, denize düşürdüğü 12 bin liralık gözlüğü için ortalığı ayağa kaldırdı.

Muğla'nın Marmaris ilçesi, Bozburun beldesinde tatil yapan İmirzalıoğlu, kaldığı otelin iskelesinde yürürken şortunun cebine koyduğu güneş gözlüğünü denize düşürdü. Ancak bunu geç fark etti ve ne olduysa bundan sonra oldu.

HERKES BUNU KONUŞUYOR

Yeni Asır'ın edindiği bilgiye göre, gözlüğünü 12 bin liraya aldığını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, otel personelini seferber etti. Hepsi denize dalıp gözlüğü aradı ama hiç kimse bulamadı. 'O gözlük bulunacak, dünyanın parasını verdim ben ona' diyerek köpüren İmirzalıoğlu, son çare olarak komşu belde Selimiye'den dalgıç getirtti.

Arama çalışmalarını oyuncuyla birlikte tatilciler de izledi. Dalgıç, sonunda değerli gözlüğü buldu ve oyuncuya teslim etti. Üç yıl önce yaşanan bu olay halen daha Ege'nin cennet beldesinde sık sık konuşuluyor. Bölgedeki turizm çalışanları, 'Kenan Bey o günden sonra Selimiye'yi tercih etmeye başladı. Bozburun'a artık gelmiyor' diyorlar.

Kenan İmirzalıoğlu ortalığı ayağa kaldırdı!