Kendileri küçük ama aşkları büyük

Kasım 2015’te evlenen Korhan - Rabia Lokman çiftinin Mehmet İlter ismini verdikleri bebekleri 9 aylık oldu. Mehmet İlter bebeğin boyu, şimdiden 55 santimetreyi geçti.

Kendileri küçük, aşkları büyük
Yeni Asır'dan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre bir metre 28 santim boyundaki Korhan (36) ile 1 metre 20 santim uzunluğundaki Rabia Lokman çifti, Kasım 2015 tarihinde evlendi. Ardından da bu sevimli çift, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde işe başladı. Çiçeği burnunda çift, bir anda hastanenin maskotu olurken, 9 ay önce erkek çocukları dünyaya geldi. Bebeklerinin sağlıklı olduğunu belirten Lokman çifti, "9 aylıkken boyu bizim boyumuzun yarısına geldi. 55 santimetreyi geçti diyerek espri yaptı.

GÖRÜCÜ USULÜ EVLİLİK

Korhan Lokman eşi Rabia ile görücü usulü tanıştıklarını ve kısa sürede birbirlerine aşık olduklarını söyledi.

Eşi Rabia'nın Gaziantep'te muhasebecilik yaptığı sırada tanıştıklarını belirten Lokman, "İşyerimiz aynı olduğu için çok şanslıyız. Birlikte işe gelip gidiyoruz. Aşkımızın meyvesi sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Bizim boyumuz küçük olabilir ancak aşkımız büyük" diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Çiftin tek sıkıntıları ise kaldıkları evde asansör olmayışı. 3 katlı evin son katında oturan Lokman çifti, "Asansör olmağı için çıkarken zorlanıyoruz. Ancak bizim gibiler için 6.5 metre şeffaf alüminyum asansörler takılabilirmiş. Böyle bir asansörü bir hayırseverin taktırması bizi rahatlatır" diye konuştu.