Kerem ve Serenay, Özilhan çiftini yalnız bırakmadı

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya çifti domuz gribini atlatan arkadaşları Yasemin ve İzzet Özilhan’ı moral yemeğine çıkardı. Çiftin keyifleri yerine geldi.

Kerem ve Serenay, Özilhan çiftini yalnız bırakmadı
Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre geçtiğimiz hafta Kayseri’deki kış tatilinde domuz gribine yakalanan Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan çifti, hastalığı atlattı. Dostları Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’yla Reşitpaşa’daki By Steak House adlı mekanda yemek yiyen Özilhan çifti mekan çıkışı görüntülendi.

Domuz gribini atlatan Özilhan çiftini bir an olsun yalnız bırakmayan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, dostlarının hastalığı atlamasını akşam yemeği ile kutladı. Yaklaşık iki saatlik buluşma sonrası mekandan ayrılan Bürsin ve Sarıkaya mutfak personelini ziyaret edip leziz yemekler için onlara teşekkür etti.

Mekan çıkışı görüntülenen ünlü çiftler, “Arkadaşlar soğukta bizi çok beklediniz biliyoruz ama lütfen özrümüzü kabul edin. Eve gitmemiz gerek. Bir dahaki sefere konuşma şansımız olur” diyerek araçlarına binip evlerinin yolunu tuttu.