Kerem Bürsin: "Film çekmek istiyorum"

Kerem Bürsin, önceki gün Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi.

Kerem'in aklı sinemada
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre çekimleri devam eden ‘Can Feda’ adlı filmde Burak  Özçivit’le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, doğru zaman geldiğinde film yapmak istediğini söyledi. Sporun ardından sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla buluşan oyuncu, Nişantaşı’nda bir restoranda yemek yedi.

Mekan çıkışı, Burak Özçivit’le rol aldığı ‘Can Feda’ filminin çekimlerinin devam ettiğini belirten Bürsin, “İnsanlar sevecekleri bir film izleyecek, buna kalpten inanıyorum” diye konuştu. Canlandırdığı pilot rolü için eğitim aldığını da anlatan oyuncu, önümüzdeki seneye kadar dizide oynamayacağını söyledi.

Uluslararası bir saat firmasıyla yaptığı anlaşmaya da değinen Bürsin, “Ülkemizi temsil etmek, en büyük amacım. Yurt dışında yaşadım, gördüm. Potansiyelimiz çok yüksek ama hak ettiğimiz yerde değiliz” dedi.

Oyuncu, “Siz film çekmek istiyor musunuz?” sorusunu ise, ”Üniversitede hem oyunculuk, hem de işletme pazarlama okudum. O yüzden ister istemez, o kurtlar çıkıyor içimden. İstiyorum ama doğru zaman geldiğinde yapacağım” şeklinde cevapladı.

Kerem Bürsin, evlilik sorularına, “Halimizden çok memnunuz. Şu an düşünmüyoruz” diyerek noktayı koydu.