Kerim'den iddialı 'Merhaba'

İlk single’ı için başarılı isimlerle çalışan genç sanatçı Kerim bu yaz ‘İlla Aşk’ diyecek. Pop türündeki single’ı ile içimizi kıpır kıpır etmeye hazırlanan Kerim yaza iddialı bir giriş yapıyor!

Kerim'den iddialı 'Merhaba'

Sözün Berksan ve Güzide Seda Orcan, müziğin Turaç Berkay Özer tarafından yapıldığı ‘İlla Aşk’ isimli single çalışmasının düzenlemesi ise Emir Batkan’a ait. Prodüktörlüğü, Sed Yapım tarafından gerçekleşen single çalışmasının müzik direktörlüğü ise sektörün başarılı isimlerinden İsra Gülümser yapıyor. Vokal çalışmalarının Cihan Okan ile oluşturulduğu  ‘İlla Aşk’ ile bu yaz yerinizde duramayacaksınız.

Zeynel Abidin’in fotoğraflarını çektiği yeni single çalışmasında klibin yönetmenliğini Doruk Can Çetin üstlendi. Genç şarkıcı Kerim; her detayın özel olarak düşünüldüğünü ve daha önce yapılmış olan tüm çalışmalardan farklı bir işe imza attığını belirtirken, uzun saatler süren çalışmaların ardından klip çekimini tamamlandı.

Müzikseverler yoğun bir çalışmanın sonucu, hepsi ayrı ayrı alanında çok önemli isimlerin, büyük bir iştah ve keyifle kendini koydukları bu single’ın her noktasında aşk bulacaklar.

17 Haziran'da Fizy, 24 Haziran itibariyle Youtube ve tüm dijital platformlardan ulaşabileceğiniz Kerim’in ‘İlla Aşk’ı 25 Haziran tarihinde müzik kanallarında yerini alacak.

Kerim'den iddialı 'Merhaba'

Konular Müzik