Kibariye: "Hakkımda çıkan haberlerin hepsi yalan"

Şarkıcı Kibariye, önceki gün Kırşehir'de yapılan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıktı. Gecede şarkılarını büyük bir coşku ile seslendiren sanatçı, orkestrasındaki küçük ritm sanatçısının davulu eşliğinde de şarkı söyleyip oynadı.

Kibariye: "Hakkımda çıkan haberlerin hepsi yalan"
Sabah Gazetesi'nin haberine göre konserinde neşeli görünen Kibariye, festivale aralarında ayrılık dedikoduları çıkan eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte geldi.

'BOŞANMIYORUM'

Sahnede seyirciye içini döken Kibariye, şöyle konuştu: "Sizlerle konuşmak isterim. Son zamanlarda hakkımda yazılanlardan rahatsız oldum. Boşanmıyorum. Annem, yuvamın dağılmasını istemez, çok üzülür. Benim boyumca kızım, uzun süren bir evliliğim var. 50 senedir sahnedeyim. Ben şerefli, namuslu bir kadınım. Hakkımda çıkan haberlerin hepsi yalan. Benden duymadan hiçbir şeye inanmayın."

VE BARIŞTILAR


Ünlü sanatçı Kibariye'nin kendisini aldattığı iddia edilen eşi Ali Küçükbalçık, eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını Facebook sayfasında kalp emojisiyle paylaştı. Küçükbalçık da bu fotoğrafla barıştıklarının mesajını vermiş oldu.