Kılıçdaroğlu’na linç girişimine ilişkin yeni görüntü!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara'daki şehit cenazesinde provokatör grup tarafından gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’na linç girişimine ilişkin yeni görüntü!
MedyaRadar'ın haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da katıldığı bir şehit cenazesinde bir linç girişimine uğradı. Güvenlik ekiplerince çevredeki güvenli bir yere götürülen Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu ev saldırganlar tarafından taşlandı.

Ankara Valiliği’nin “üzücü bir protesto” olarak nitelediği linç girişiminin ardından güvenlik önlemleri artırıldı, bölgeye takviye güvenlik ekibi gönderildi. Olaya ilişkin olarak yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir kadın yerden aldığı büyük bir taşı makam araçlarına atıyor.

BİR BAŞKA KADIN: "YAKIN O EVİ"

Şehit cenazesi sırasında düzenlenen saldırı ile ilgili ortaya çıkan bir detay, durumun vehametini ortaya çıkardı. Saldırgan grup evin etrafını sararken görüntülerde bir kadının “Yakın o evi yakın. Yaksınlar o evi” diye bağırması akıllara Madımak katliamını getirdi.

Büyük tepki çeken bu sözler gündeme oturdu. Kadının kimliği henüz belirlenemezken, sarf edilen sözlerin Sivas Madımak katliamını hatırlatması büyük tepki çekti.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının üzerine kadının kimliğinin belirlenmesi için ardı ardına çağrılar yapıldı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..