Kilit Akhisar’da

Fenerbahçe’yi yenen Akigolar, Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray ile evinde oynayacak. Alacağı sonuçlar belki de ligin kaderini belirleyecek

Kilit Akhisar’da
Yeni Asır'ın haberine göre dört maçlık galibiyet serisini Trabzonspor maçında bozan geçtiğimiz hafta da G.Birliği ile deplasmanda berabere kalan Akhisarspor bundan sonraki süreçte oynayacağı maçlarda alacağı sonuçlarla belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek.

FENERBAHÇE'Yİ YENDİ

Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenerek kendisinden bahsettiren Ege temsilcisi Milli maç arasının ardından 1 Nisan'da evinde şampiyon adaylarından Başakşehir'i ağırlayacak. Alanyaspor ile oynadıktan sonra bu kez diğer şampiyon adayı Beşiktaş ile 15 Nisan'da karşılaşacak yeşil-siyahlılar Y.Malatya ve Göztepe maçlarının ardından bu defa G.Saray ile karşılaşacak.

ZİRVENİN KADERİ ELİNDE

6 Mayıs'ta Galatasaray'ı kendi evinde ağırlayacak Akhisarspor bu üç şampiyon adayıyla oynayacağı maçlardan alacağı sonuçlarla ligin zirvesine ayar verecek. Akhisar'ın Kayseri (D) ve Göztepe ile oynayacağı maçlar da Avrupa kupalarına katılacak 5. takımın kaderini çizecek.

SON 8 MAÇIN 5'İ AKHİSAR'DA

Akhisarspor kendi evinde Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Göztepe, Galatasaray ve Osmanlıspor'u ağırlarken Aytemiz Alanyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarını ise deplasmanda oynayacak.

Evinde alacağı galibiyetler Akigo'nun belki Avrupa hayalini gerçekleştirecek.

G.SARAY'I YENEMEDİ

Akhisarspor Maicon (KK) ve Olcay'ın golleriyle 2 kez öne geçtiği G.Saray deplasmanında 10 kişi kalmış ve kritik mücadeleyi 4-2 kaybetmişti.

Akhisar ilk maçta Başakşehir'e 2-1 yenilirken Beşiktaş ile 0-0 berabere kalmıştı.
Konular Spor Haberleri