Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu

Jackie Kennedy'nin stilinden ve fotoğraflarından ilham alan ünlü magazin dergisi, Kim Kardashian ve kızı North ile bir kapak çekimi gerçekleştirdi.

Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu
Sözcü'den Hale Ceylan Barlas'ın haberi...

Jackie Kennedy… Amerika’nın en sevilen First Lady’siydi… Samimiyeti, sıcak tavırlarının yanı sıra o dönemin ikonik bir ismiydi. 1960’ların moda ikonu Kennedy hala pek çok kadına ilham oluyor. Kim Kardashian ise son zamanların en popüler ismi. Stili bir kısım kadın tarafından benimsense de onun için tam olarak ‘Moda ikonu’ diyemeyiz…

AMERİKA’NIN YENİ FIRST LADY’Sİ

Belki şimdi, ‘Neden bu iki isim yan yana geldi?’ diye düşünebilirsiniz. Sonuçta ne yaşam biçimleri aynı, aynı stilleri ne de başka bir ortak yönleri var. Ama ikisi de çok iyi birer anne… İşte Interviev Magazine dergisi de buradan yola çıkmış olacak ki, yeni sayılarının kapağı için Kim Kardashian ve kızı North ile bir çekim gerçekleştirdi… Kapak yazısı olarak da “Amerika’nın yeni First Lady’si” yazmayı tercih etti.

1960’LARIN STİLİ YANSITILDI

Interviev, kapakta, Jackie Kennedy’nin dul kaldıktan sonra bir dergiye verdiği pozu Kim Kardashian ile tekrarladı. 1960’lardaki Kennedy’nin tüm stilini günümüze uyarlayan çekimde, Kardashian pek çok karede dirsek boyu eldivenleri ve retro saçlarıyla dikkat çekti.

Steven Klein tarafından çekilen görüntülerde ayrıca inci kolye detayı, Kennedy’nin sürekli kullandığı minik şapkaları ve saç stili de es geçilmemiş… Çekimlerde Nort West’in giydiği elbiseler de büyük ilgi gördü. Kennedy’nin, kızları Arabella ve Caroline’nin giyim tarzını yansıtan fotoğraf çekimi şimdiden sosyal medyaya damgasını vurmuş durumda.

ELEŞTİRİLER BİTMEK BİLMEDİ

Çünkü, Interviev, dün fotoğraflar sosyal medyaya düştükten sonra pek çok eleştiriye de maruz kaldı. Bir kısım Jackie Kennedy ile Kim Kardashian’ın aynı kulvarda olmadığını, başka bir isimle yapılsa daha iyi olacağını düşünürken, diğer kısım ise büyük bir coşkuyla yapılan işi takdir etti.

Kim Kardashian da sosyal medya hesabından çekimlerden büyük keyif aldığını, Jackie Kennedy gibi bir ismi canlandırmaktan mutluluk duyduğunu, ona saygı duyduğunu belirten mesajlar yayınladı…

Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu

Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu - Resim : 2

Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu - Resim : 3

Kim Kardashian Jackie Kennedy oldu - Resim : 4