Kimi Raikkonen evlendi

Ferrari’nin yıldız pilotu, eski Formula 1 dünya şampiyonu 36 yaşındaki Kimi Raikkonen, Toscana’da gizli bir düğün töreniyle evlendi.

Kimi Raikkonen evlendi
Hürriyet'te yer alan habere göre Ferrari’nin yıldız pilotu, eski Formula 1 dünya şampiyonu 36 yaşındaki Kimi Raikkonen, Toscana’da gizli bir düğün töreniyle evlendi.

29 yaşındaki iç çamaşırı modeli sevgilisi Minttu Virtanen’le dünya evine giren şampiyon, bir eliyle de 19 aylık oğlu Robin’i taşıdı.

Ünlü model, Finlandiya’nın ünlü lifstyle magazin dergisi Kauneus and Terveys’e yaptığı açıklamada "Kimi, insanlara karşı çok temkinli yaklaşır. Bana güvenmesi de gerçekten uzun zaman aldı" demişti.

Virtanen sözlerine şöyle devam etmişti: "Ancak eninde sonunda birbirimize güvendik ve geçtiğimiz mayıs ayında evlenme teklif etti. Çalışmamı istemiyor ve onunla İsviçre’de birlikte yaşamamı istiyor. Kimi için ailesi her şeyden önce geliyor. İş konusunda zorlayıcı ve bencil görünüyor ama gündelik hayatında çok sıcak ve gizem dolu bir insan. Daha çok çocuğumuz olsun istiyor."

Kimi Raikkonen evlendi

Konular Spor Haberleri