Kimsesizler mezarlığında bulundu

Ailesinin iki yıldır izini bulamadığı Soner Öztürk’ün bir trafik kazasında öldüğü ve ‘kimliksiz’ kaydıyla kimsesizler mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı.

Kimsesizler mezarlığında bulundu
Sabah'tan Erhan Öztürk'ün haberine göre İzmir, Torbalı'da anne ve babasıyla birlikte yaşayan Soner Öztürk (40), 2011'de evlenerek İstanbul'a yerleşti. Ailesi, İstanbul Sefaköy'de eşi Sevilay'la birlikte yaşamaya başlayan Soner'den iki yıldır haber alamıyordu.

ABLA FOTOĞRAFTAN TANIDI

Eşinden boşandığı öğrenilen Soner için çalmadık kapı kalmadı.Ağabey Bülent, ablaları ve akrabaları Soner için seferber oldu. Sırra kadem basan Soner'in akibeti önceki gün ablasının Kimsesizler Mezarlığı'na başvurmasıyla ortaya çıktı.

Ablası, mezarlığa defnedilen kişilerin fotoğraflarına bakınca kardeşinin de defnedilenler arasında olduğunu gördü. Aile, Soner Öztürk'ün 2015'te Sefaköy'de bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini ve kayıtlara 'kimliksiz' olarak geçtiği için Adli Tıp'taki otopsinin ardından buraya defnedildiğini öğrendi.

Öztürk ailesi, Soner'in cenazesini doktor kontrolünde mezardan çıkardı ve dün gözyaşlarıyla Tuzla Aydıntepe Mezarlığı'nda toprağa verdi.