Mert Carim'in ilk teklisi beğenildi

Oyuncu ve müzisyen yetenekli sanatçı Mert Carim, ''Kış Düşmeden'' isimli ilk teklisini yayınladı.

'Kış Düşmeden' beğenildi

Ayrılığın ardından yaşanan aşk acısını en saf hali ile anlatan Kış Düşmeden'in söz ve müziği Mert Carim, aranjesi ise Serkan Ölçer imzası taşıyor.

Şarkısında 'Sonbahardayım... Kış düşmeden dön, gel !' diyen sanatçının ilk teklisinin klibini Bora Çifterler çekerken, klipte Mert Carim'e İnadına Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Büşra Çam eşlik ediyor.

Gökhan Türkmen'in son albümü 'Sessiz'de yer alan "Yılan" şarkısının söz ve müziğine imzasını atan, çeşitli müzikaller ve tiyatro oyunlarında yer alan Mert Carim, 2015 senesinde GTR Müzik ile beraber "İnadına Aşk" dizisinin müziklerini yapmış ve dizinin jenerik müziğinin söz ve müziğini üstlenmiştir.

Cem Özer'in yönetmenliğinde ''Temel Üç Güdü'' oyununda başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Carim, 2015 senesinde Ayça Varlıer'in baş rolünü üstlendiği Fosforlu Cevriye Müzikali'nde yer almış ve en son Osman Sınav'ın yönetmenliğinde çekilen Şahane Damat dizisinde Tufan karakterini canlandırmıştır.

Oyunculuğu kadar güçlü sesi ve farklı tarzı ile dikkat çeken Mert Carim'in ''Kış Düşmeden'' teklisi Gökhan Türkmen'in yapım şirketi GTR Müzik etiketi ile dinleyiciler ile buluştu.

Mert Carim'in ilk teklisi beğenildi

Konular Müzik