'Kısmetse Olur'da şimdi de dayak skandalı!..

Kısmetse Olur'un yarışmacılarından Ceyda Kırıcı'nın yapım ekibinde bulunan Yasemin Tüzemen'den dayak yediği ve 6 ay rapor aldığı iddia edildi.

'Kısmetse Olur'da şimdi de dayak skandalı!..
Sözcü'de yer alan habere göre Kanal D’de her gün yayınlanan ve skandalları bitmek bilmeyen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’da Ceyda Kırıcı’nın yapım ekibinde bulunan Yasemin Tüzemen’den dayak yediği ve 6 ay rapor aldığı iddia edildi. Dayak olayının perde arkasında ise Ceyda’nın, damat adayı Adnan’ın internete sızan ses kaydını sosyal medyada ifşa etmesi gösteriliyor.

İddialara göre darp sonrasında sinir krizi geçiren Ceyda'nın hastaneye kaldırıldığı ve 6 aylık darp raporu aldığı konuşuluyor. Ayrıca alınan raporla birlikte yargıya da başvurmuş.

Bu iddialarını sosyal medyada hızla yayılması nedeniyle Kısmetse Olur yarışmacılarından ve büyük bir desteğe sahip olan Nur Erkoç açıklama yaptı.

NUR ERKOÇ: "TEMAS OLMAMIŞTIR"

Açıklamasında Nur, “Arkadaşlar şu konuya artık bir netlik getirelim. Ceyda Kırıcı ve Yasemin Tüzemen arasından geçen olayda bizzat yanlarındaydım. Hiçbir şekilde bir temas olmamıştır. Zaten iki tarafta fazla yükselmeden ayrıldı. Ayıranlardan biri olarak söylüyorum. Sadece sözlü tartışmadan ibarettir. Bu şekilde son bulmuştur.” diye yazdı.

BATUHAN’DAN AÇIKLAMA

Nur'dan sonra damat adaylarından Batuhan Cimilli'de Ceyda Kırıcı dayak yedi iddiaları hakkında şunları yazdı, “Öyle bir şey yok. Ceyda kendi kendine triplere girdi, yerlere attı bağırdı çağırdı. Herkesin anasına bacısına sövdü. Buna Adnan ve Yasemin abla da dahil. Adnan'a olan hırsı geçmedi, geçmeyecek. Ortada hiçbir şey yokken bunları yapması tamamen hırstır ve Ceyda'nın bu hareketlerini normal bulmuyorum.”

“İFTİRA”


Dayak iddiası hakkında gelin adaylarında Cansel Çördük ise, “Arkadaşlar ortada Ceyda ve yapım arasında dönen haberler ile ilgili açıklama yapma gereği duyuyorum. Yapım ekibimizden Yasemin ablaya söylenenler tamamen iftiradır. Kaldı ki yapımdan herhangi biri ve yarışmacılar arasından o şekilde bir fiziksel temas mümkün değildir ve hiç olmamıştır. Buradaki herkesin görme duyusu var sonuçta ve o şekilde gelişen bir şey asla yok. Ayrıca olabilitesi olsaydı bile olayın darp raporu raddesine gelecek kadar dokunacak kadar dahi ilerleyemez o kadar insanız. Aramızda her zaman geçici ufak tartışmalar olabilir fakat insanlara bu kadar çirkin bir iftira atmak hiç doğru bir şey değil” diye yazdı.

Diğer bir aday Hazal Atabek konu hakkında, “Yasemin Tüzemen ve Ceyda arasındaki tartışmada bende vardım. Kesinlikle vurma ve temas gibi bir şey olmadı tamamen yalan yanlış ithamlarda bulunmaktadırlar. Ceyda'nın sert çıkışlarına cevap vermiş bulunmaktadır. Yasemin Tüzemen asla kızı gibi gördüğü bizlere zarar vermez öyle bir insan değildir. Kendisini iftira atmaya gerek yoktur.”

CEYDA VE ADNAN ELENDİ İDDİASI


Yaşananlardan sonra Adnan ve Ceyda'nın Kısmetse Olur'dan elendiği sızan bilgiler arasında yer aldı. Adnan'ın Yerine Semih Adnan'ın elenmesinden sonra programa eski yarışmacılardan Semih'in dahil olacağı bilgisi geldi. İddialara göre yapım ekibi Nur ve Batuhan'ın yakınlaşmasından sonra Batuhan'ın en yakın ve Nur'un eski sevgilisi Semih'i programa dahil ederek olayları iyice ilginçleştirmeye çalışmak için böyle bir hamle yaptığı söyleniyor.