Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da film çekiyor

Rol aldığı dizinin final yapmasının ardından Amerika’da bir projede yer alacağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ’un Bodrum’da film çektiği öğrenildi. Yakışıklı oyuncu, hem iş hem tatili bir arada yapıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da film çekiyor
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre uzun süredir Bodrum’da tatilde olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir proje için çalıştığı ortaya çıktı. Yeni sinema projesini de Bodrum’dan yürüttüğü anlaşılan yakışıklı oyuncunun, bu projeyi de sır gibi sakladığı öğrenildi. Hem tatili hem de işi bir arada yürüten Tatlıtuğ'un, konaklamayı da kendi yatında yaptığı ortaya çıktı. Otel ya da ev istemediği öğrenilen oyuncunun, setten arta kalan zamanını yatında geçirdiği görüldü. Tatlıtuğ’a bu projede yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy’da destek veriyor ve her fırsatta arkadaşının yanına giderek tatiline ortak oluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da film çekiyor

Amerika’da bir projede yer alacağı haberleriyle de bir anda gündem olan Tatlıtuğ’un Bodrum’da film çekmesi de akılları karıştırdı.

Amerika projesinde yer almadı

Bir açıklamasında “Dizi bittikten sonra, 1-1,5 aylık boşluğum var. Bu süreçte Amerika’ya gideceğim ve orada bir film çekeceğiz. Filmdeki tek Türk benim. Bunu Amerika’ya açılacağım bir proje olarak görmek yerine senaryosunu beğendiğim bir iş olarak görmek isterim” demişti. Tatlıtuğ’un bu açıklamasından sonra Bodrum’da film çekmesi yerine başka bir ismin bulunduğunu düşündürttü.