Kıvanç Tatlıtuğ, Nusret'e rakip mi oluyor?

Reklamlardan milyonlarca dolar kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’de bir et restoranına ortak olmak için görüşmeler yapıyor..

Kıvanç Tatlıtuğ, Nusret'e rakip mi oluyor?
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Türkiye'nin en gözde ve en çok kazanan oyuncularının başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Nusret'in dünya çapındaki başarısından ilham aldı. 2017 yılında bir giyim markası ile bir banka reklamlarında oynaması karşılığında toplam 4 milyon dolar alan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yıl sonunda yine rekor bir anlaşmaya imza atmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü içeçek firması Coca Cola ile 2 milyon dolarlık bir reklam anlaşması yaptı.

MEKAN ARAYIŞINDA

Rol aldığı reklamların yanı sıra dizi ve filmlerden de bugüne kadar hatırı sayılır bir servete sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de ticarete atılmaya karar verdi. Konuşulanlara göre restoranlarının müdavimi olduğu Nusret'e özenen Tatlıtuğ, Etiler'de şubesi olan bir et restoranına ortak olmak için harekete geçti. Sıfırdan bir marka yaratmak yerine etlerini çok beğendiği bu restorana yüzde 50 ortaklık teklif eden oyuncu, bunun için de 2 milyon TL'yi gözden çıkardı. Eşi Başak Dizer'in Nişantaşı'nda ortağı olduğu 'Room and Rumours' isimli butik-kafe sayesinde yeme-içme sektörüne yabancı olmayan Kıvanç Tatlıtuğ, restoranının sahiplerinden yanıt bekliyor. Ünlü oyuncu, olumsuz yanıt alması durumunda ise bu kez sıfırdan bir et restoranı açacak ve mekanın başına babası Erdem Tatlıtuğ'u koyacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nusret'e rakip mi oluyor?

Bu arada oyuncunun geçtiğimiz ay Etiler, Bebek, Emirgan ve Rumeli Hisarı'nda restoran için mekan araştırmaları yaptığı ve 'Hadi Be Oğlum'un çekimleri nedeniyle Kaş'a gidince araştırmaların yarım kaldığı öğrenildi.

KIVANÇ'A MELEK PARTNER

Mavi'nin yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, yaz koleksiyonu için çekilecek reklamda Victoria's Secret meleği Romee Strijd ile bir araya gelecek.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nusret'e rakip mi oluyor? - Resim : 2