Kıvanç Tatlıtuğ - Russell Crowe buluşması

2014’te çektiği ‘Son Umut’ filminde Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan’ı oynatan Russell Crowe’un yeni gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Oscarlı oyuncu, Nisan’da Çanakkale’ye gelip yakışıklı oyuncuyla buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ - Russell Crowe buluşması
Takvim'in haberine göre Dünyaca ünlü yıldız Russell Crowe'un Türk aşkı bir başka... 2014 yılında Avustralya, Türkiye ve ABD ortak çektiği 'Son Umut' filmiyle ülkemizi yakından tanıma fırsatı bulan Oscarlı oyuncu, filmde birlikte rol aldığı Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'la da yakın dostluk kurmuştu. Yeni Zelanda doğumlu olmasına rağmen kendisini hayatının büyük kısmını geçirdiği Avusturalya vatandaşı olarak gören Russell Crowe, kancayı şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ'a taktı.

YATIYLA GEZDİRECEK

Geçtiğimiz günlerde twitter'dan yakışıklı oyuncu için "Çok iyi aktör" yorumu yapan ünlü yıldız, Kıvanç Tatlıtuğ'la şahsen tanışmak istedi. 25 Nisan'da Çanakkale'de düzenlenen 'Anzak Günü Törenleri' için ülkemize gelecek olan Russell Crowe, menajeri aracılığıyla bu planını Tatlıtuğ'a iletti.

Hollywood dünyasının önemli ismiyle tanışma şansını gururla karşılayan Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü yıldızla Nisan'da buluşacak. Konuşulanlara göre yakışıklı aktör ile Russell Crowe'un Çanakkale ve bölgesini gezmeyi planladığı küçük çaplı tatile Yılmaz Erdoğan da katılacak.

Yakışıklı oyuncu, dünyaca ünlü yıldıza kendisine ait lüks yatıyla Ege kıyılarını da gezdirmeyi planlıyor.