Kıvanç Tatlıtuğ'dan beklenmeyen karar!..

Kıvanç Tatlıtuğ hayatıyla ilgili hayranlarını üzecek radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Türkiye'den ayrılıp geçtiğimiz yaz uzun bir tatil geçirdiği Amerika’ya yerleşmeyi planlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan beklenmeyen karar!..
Bugün Gazetesi'nden Gülden Avuç'un haberine göre sinema ve ekranların en çok aranılan jönü Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinin bitmesiyle birlikte hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Amerika’ya yerleşmeyi planlayan Tatlıtuğ’un Los Angeles’ta yeni bir hayata başlayacağı  öğrenildi.

Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu, aldığı radikal kararı çok yakında hayata geçirecek.

REKLAM FİLMLERİ İÇİN GELECEK

Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye’ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika’da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.

Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe’dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye’ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için “Hollywood’da oynar” demişti.

Onlar da Amerika’da

Son dönemde birçok ünlü isim Amerika’ya yerleşti. Uzun süredir yeni dünyada yaşayan Fadik Sevin Atasoy’un yanı sıra ünlü manken Güzide Duran ve oyuncu İsmail Ege Şaşmaz da ABD’de yeni bir hayat kuranlardan. Los Angeles’a yerleşme kararı alan son isim ise İbrahim Çelikkol oldu. Meltem Cumbul ve Sanem Çelik de uzun bir süre ABD’de yaşamıştı.