Kıvanç'ın misafirperverliği

Deniz sevdalısı Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez de misafirperverliğini konuşturdu. Önceki gün teknesini Bodrum’a demirleyen ünlü oyuncu, kendi kullandığı zodyak botla Gümüşlük’teki misafirlerini alıp teknesine getirdi.

Kıvanç'ın misafirperverliği
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 10 parmağında 10 marifet… Oyunculuktaki başarısını dalış ve atıcılıkta da gösteren Tatlıtuğ, önceki gün de zodyak bot kullanarak herkesi kendine hayran bıraktı. Geçtiğimiz günlerde stil danışmanı eşi Başak Dizer'le Ege kıyılarında mavi tura çıkan ünlü oyuncu, önceki gün de rotasını Göcek'ten Bodrum'a çevirdi. Ünlü çift, lüks teknelerini Gümüşlük'te demirledi.

SONRAKİ DURAK: KOMŞU

Yakışıklı oyuncu, güneş etkisini göstermeye başladıktan sonra hem görüntü alınmasını engellemek hem de güneşten korunmak için mürettebata talimat verip teknenin arka kısmına branda gerdirdi. Ünlü oyuncu, daha sonra karadaki misafirlerini almak için zodyak botla iskeleye gitti. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında botla ilerleyen Tatlıtuğ, "Kıvanç Turizm, yolcuları çok şanslı" esprisi yaptırdı. Ünlü oyuncu, teknesine götürdüğü misafirleri ve güzel eşiyle rotasını daha sonra da Yunan Adaları'na çevirdi.

Kıvanç'ın misafirperverliği

Etraftaki gazetecileri dürbünle kontrol eden Tatlıtuğ'un üzerindeki Madonna'nın eski aşkı rapçi Tupac Shakur'un yer aldığı tişört de dikkat çekti.

Kıvanç'ın misafirperverliği - Resim : 2

Kıvanç Tatlıtuğ, aile dostlarını zodyak botla karadan teknesine getirdi. Oyuncunun misafirperverliği tam not aldı.

Kıvanç'ın misafirperverliği - Resim : 3

Başak Dizer'in üzerine titreyen Tatlıtuğ, güzel eşinin güneşten etkilenmemesi için teknenin arkasına branda gerdirdi.