Kıvılcım Ural bebek mi bekliyor?

Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural’la Galata’da bir mekanda akşam yemeği yedi.

Kıvılcım Ural bebek mi bekliyor?
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre geçen yıl bu zamanlar Balat'ta sokak ortasında kavga eden Kıvılcım Ural'la Kaan Tangöze çifti önceki gece de Galata sokaklarını ayağa kaldırdı. Duman grubunun solisti Tangöze ve uğruna 6 yıllık eşi Seçkin Piriler'den boşandığı şarkıcı sevgilisi Ural önceki gece Galata’da bir restoranda akşam yemeği yedi.

SORUN YOK GİBİ DAVRANDILAR

Geceye keyifli başlayan ikili ilerleyen saatlerde tartışmaya başladı. Uzun süre mekanda sevgilisiylele tartışan Kıvılcım Ural mekanı terk etti. Ardından sevgilisi Kıvılcım Ural’ın peşinden koşar adımlarla mekandan ayrılan Kaan Tangöze, soluğu Ural’ın yanında aldı. Karşısında bir anda gazetecileri gören çift hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti.  “Neden kavga ettiniz?” sorusuna sert tepki gösteren Kıvılcım Ural şunları söyledi:

HABERLERDEN UTANIYORMUŞ

“Ne tartışması, niye tartışalım. Size sinirliyim. Gece yarısı görüntülenmek beni rahatsız ediyor, her defasında kötü haberler yapıyorsınuz. Artık utanıyorum.”
 

Sevgilisinin bu tepkisi karşısında sessiz kalan Tangöze çareyi onu sakinleştirmekte buldu. Kıvılcım'ın çantayla gizlediği karnının büyüklüğü hamile olma ihtimalini düşündürdü.

Çıkan kavganın da 'hamilelik gerginliği'nden kaynaklandığı tahmin edildi. 

Kıvılcım Ural bebek mi bekliyor?