Kız kardeşleri isyan ettiren olay!

28 yaşındaki Gül A. 4 Mart’ta kayboldu... Kız kardeşleri enişte Kemal A.’yı suçladı. Kemal A.’nın otomobilinde kan ve saçma izleri bulundu... Kemal A.’nın sevgilisi, “Kemal, eşini başından vurup öldürdü” dedi.. Savcılık Kemal A.’yı serbest bırakınca kız kardeşler isyan etti.

Kız kardeşleri isyan ettiren olay!
Vatan'ın haberine göre Gaziantep’te yaşanan ilginç olay şöyle gelişti: İki çocuk annesi 28 yaşındaki Gül A. 4 Mart’ta aniden ortadan kayboldu. Abla Asiye Esilti, önceki gün Müge Anlı’nın atv’de yayınlanan programına katılıp kız kardeşi Gül A.’nın bulunmasını istedi. Eniştesinin Gaziantep’te galericilik yaptığını belirten abla Asiye Esilti şunları söyledi:

"Gül 12 yıllık evliliği boyunca eşinden sürekli şiddet görüyordu. Eşi madde bağımlısıydı. Cezaevine girmişti. Çıktığında kız kardeşimi ‘beni aldatıyorsun’ diyerek sürekli dövdü. Kaç defa başına silah dayayıp ‘Beni kimle aldattığını söyle gidip o adamı öldüreyim’ diyormuş. Ortada böyle bir şey olmadığı halde kardeşimi sürekli dövüyordu. 4 Mart’ta kardeşim yine şiddet gördüğü için Kahramanmaraş’taki evimize geldi. Bize eşinin kendisini 18 yaşında Güler isimli bir kız ile aldattığını ve kendisini de dövdüğünü söyledi. Aynı gün eşi o kızla birlikte Kahramanmaraş’a geldi. Bize ‘Bakın ben bu kızla birlikte değilim isterseniz kendisine sorun’ dedi. Sonra da kız kardeşimi alıp o kızla birlikte Gaziantep’e döndü. O günden sonra kardeşimden haber alamadık. Asiye Esilti olayla ilgili polise başvurduklarını belirterek “Polis, Kemal A.’yı sorgulamış. O da “Eve gelirken yolda indi, kendisinden haber alamadım’ demiş. Bunun üzerine polis, kardeşimin evdeki 5 aylık bebeğini koruma altına almış. 9 yaşındaki oğlunu da Kemal A.’nın ablasına teslim etmiş. O günden beri kardeşim kayıp. Öldürülmüş olmasından korkuyoruz...”

Kayıp Gül A. canlı yayında aranırken bir gelişme oldu. Kemal A.’nın Kahramanmaraş-Gaziantep arasındaki bir akaryakıt istasyonundan benzin alırken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen akaryakıt istasyonundaki görevli “O gün arabadan çıkmadan 200 liralık benzin aldı. Araçta kan izlerini gördüm. Ancak bir hayvana çarpmış olabileceğini düşünüp önemsemedim” dedi. Bu ifade üzerine polis, Kemal A.’nın peşine düştü. Kemal A. önceki gün İstanbul Kartal’da gözaltına alındı.

Otomobilde kan ve saçma izleri bulundu. Kemal A. sesli ve görüntülü sistemle Kahramanmaraş Savcılığı’na ifade verdi. Savcılık, araçtaki kan izleri ve kayıp kadının ailesinin kan örneklerinin alınıp karşılaştırılmasına karar verdi. Kemal A. 3 günde bir karakola imza verme şartıyla serbest bırakıldı.

‘Canımız tehlikede’

Müge Anlı’nın programına bağlanan kız kardeşlerden Ayşegül Palta “Bu adamın ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen yok. Ablamı öldürmüş olmasından şüpheleniyoruz. Ortada kan, saçma izleri her delil mevcut. Üstelik sevgilisi Güler polise ‘Kemal eşinin kafasına sıkıp öldürdü’ diye ifade vermiş. Bütün bunlara rağmen, üstelik kaçma ihtimali de olduğu halde nasıl serbest kalır aklımız almıyor. Bu adam bizi de öldürebilir. Canımız tehlikede” dedi.