Kızını acımadan öldüren baba tutuklandı!

Edirne'de ayrıldığı eşiyle mal paylaşımı için buluştuğu hukuk bürosunda çıkan tartışmada kızını öldüren ve eşini de ağır yaralayan Necaattin Adıgüzel, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızını acımadan öldüren baba tutuklandı!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde Abdurrahman Mahallesi Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Caddesi üzerindeki bir hukuk bürosunda gerçekleşmişti. Mahkeme kararıyla boşanan Necaattin Adıgüzel ile Makbule Adıgüzel, mal paylaşımı ve tazminat konusunu görüşmek için avukat Melike Özbey'in ofisinde bir araya gelmişti.

Görüşmeye kızları Dilek İnanç Adıgüzel de katılmıştı. Görüşmelerde anlaşmaya varamayan eski karı-koca tartışmaya başlamış, sinirlerine hakim olamayan Necaattin Adıgüzel, boşandığı eşine ve kızına ateş açmıştı. Olayda Makbule Adıgüzel ağır yaralanmış, kızları Dilek İnanç Adıgüzel ise hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan baba Necaattin Adıgüzel, daha sonra polise teslim olmuştu.

Emniyetteki sorgusunun ardından baba Adıgüzel, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Adıgüzel, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.