'Komiser Arda' evleniyor!

'Kara Para Aşk'ın Komiser Arda'sı Tansu Taşanlar, dizi setinde tanışıp 3,5 yıldır beraber olduğu Oya Unustası'yla evlilik için ilk adımı attı.

'Komiser Arda' evleniyor!
Kara Para Aşk'ın Arda'sı sözlendi

Güneş'in haberine göre dizi setlerinde başlayan bir aşk daha nikah masasına taşınıyor. 3,5 yıl önce Kadir İnanır'ın başrolünü oynadığı 'İzmir Çetesi' dizisinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Tansu Taşanlar ile Oya Unustası, geçen günlerde sözlendi. Genç çiftin yüzükleri aile arasında yapılan sade törenle  takıldı. Taşanlar nişan fotoğraflarını "Aldık kızı, kutlamalar başlasın ama sabah set var abartılmasın" notuyla sosyal medyadan yayınladı.

Aynı kanalda buluştular

2 sezondur Kara Para Aşk dizisinde Cinayet Büro Komiseri Arda Çakır karakterine hayat veren Taşanlar, sevgilisiyle aynı kanalın çatısı altında buluştu. Geçen sezon Sevdaluk'la seyirci karşısına çıkan Oya Unustası da bu sezon atv'nin yeni iddialı dizisi Beyaz Karanfil'de rol alıyor. Aynı zamanda fanatik Fenerbahçeli çift,  takımlarının maçlarını beraber izliyor. Taşanlar, nikah konusunda henüz tarih belirlemediklerini belirtiyor. 

'Komiser Arda' evleniyor!