Arda Turan 'konuşmama kararını' unuttu

Milli takımdan atılan ve aşk hayatıyla sürekli eleştirilen Arda Turan 18 gün önce aldığı 'gazetecilerle konuşmama kararı'nı unutup güle oynaya sohbet etti.

Konuşmama kararını unuttu!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre futboldan daha çok özel hayatıyla gündemden düşmeyen Arda Turan Ramazan ayının 4. iftar akşamında Şişli'de sahibi olduğu mekanda ailesiyle birlikte kamera karşısına çıkmıştı.

UMRE ZİYARETİ RAHATLATTI

Gazetecilere tepkili olan Arda, “Arkadaşlar hiçbir medya kuruluşuna konuşmama kararı aldım. Beni affedin, artık sadece spor konuşacağım” demişti. Çok değil sadece 18 gün sonra bu sözünü unuttu ve Etiler'de iftar sonrası gazetecilerle sohbet etti. 

Yakın arkadaşları Cemal Sarıhan, Saffet Ulusoy ve Ekrem Okumuş ile birlikte iftar yapan Arda Turan, “Ramazan ayında Umre ziyareti yapmam beni çok rahatlattı. Allah herkese gitmeyi nasip etsin. Şimdi biraz daha dinlenip yeni sezona hazırlanacağım”  dedi.

2,5 MİLYONLUK ARABA

Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin Türkiye yüzü olduğu James Bond otomobili Aston Martin DB11 marka lüks spor araya binen futbolcu, “Yanlış anlaşılmasın araç kardeşimin” dedikten sonra 2,5 milyon TL değerindeki spor araçla gözlerden kayboldu.

Arda Turan 'konuşmama kararını' unuttu
Konular Spor Haberleri