Korkunç cinayette şok iddia!

Mersin’in Silifke ilçesinde, 29 Ekim'de bir petrol istasyonunda otomobilinin bagajındaki Ali Özcan'ı (29) av tüfeği ve tabancayla ateş ederek öldüren Şahin Tut (49), cinayetle ilgili ifadesinde yeni iddialarla bulundu.

Korkunç cinayette şok iddia!
Hürriyet'te yer alan habere göre Ali Özcan'ın, eşi Zeynep Tut'u (41) meyve suyuna ilaç atıp uyuttuğunu, böylece çektiği çıplak görüntüleriyle şantaj yaptığını, bundan kurtulmak için 2 daire ve 15 bin 500 lira verdiklerini iddia eden Şahin Tut, “Suçlamayı kabul ediyorum, ancak öldürmek gibi bir amacım yoktu. Ali Özcan’ı tek başıma öldürdüm” dedi.

‘PANSİYONDA UYANDIM’

Zeynep Tut ise, eşinin kendisini Ali Özcan ile yüzleştirmek istediğini anlatarak, özetle şu ifadeyi verdi: “Ali'yi alışverişlerle tanıdım. Numaramı Ömer C.'ye vermiş. Evliliğim çok sorunlu olduğu için bir dönem Ömer ile telefonda konuştum. Yaptığı baskılara dayanamadım, Ömer ile evlenmek için boşanma dilekçesi verdim. Bir yemek sırasında bana meyve kokteyli söylediler. İçtiğimde kendimden geçmişim, uyandığımda bir pansiyon odasındaydım, yanımda Ömer vardı. Ali ve Ömer ellerinde videolarım olduğunu, bana tecavüz ettiklerini söyledi.“

Olayla ilgili cumhuriyet savcısı soruşturmasını sürdürüyor.