Kemal Koyuncu’ya büyük ayıp!

Rio’ya hazırlanırken eski sakatlığı nükseden, ameliyat olan ama 29 bin liralık hastane masrafı karşılanmayan milli atlet Kemal Koyuncu “Başkanı 8 kez aradım, 5 kez mesaj attım. Cevap yok” diye konuştu.

Koyuncu’ya büyük ayıp!
İşte devşirme olmayan Türk atletlere verilen değer!

AMKSpor'dan Ali Erdoğan'ın özel haberine göre 
Atletizm Federasyonu, olimpiyat hazırlıkları için Kenya’ya kampa giden ve burada sakatlanan Kemal Koyuncu’yu kaderine terk etti.

1500 metrede Avrupa ikincisi olan Kemal Koyuncu, Rio öncesi barajı aşmak için fazla yükleme yapılınca, eski sakatlığı nüksetti. Tendonundaki yırtık nedeniyle Türkiye’ye 3 kez gelip tedavi olan milli atlet, doktorların ‘İyisin’ demesinin ardından antrenmanlara yeniden başladı ama ağrıları iyice arttı.

Bu süreçte hiç destek görmediğini belirten Kemal Koyuncu, durumunu şöyle anlattı:
“Ameliyat için hastaneye yatarken Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar’ı 8 kez telefonla aradım. 5 kez de mesaj attım. Geçmiş olsun demeyi bırakın, cevap bile vermedi. 29 bin liralık hastane masrafı çıktı. Daha sonra Genel Sekreter Fahrettin Yıldız’a ulaştım ama ‘Başkanın onayı gerek. Şu ana kadar onaylamadı. Başının çaresine bak’ dedi. Ben de Hamza Yerlikaya’yı arayıp yardım istedim.”


Konular Spor Haberleri