KSK’de Behram affedildi!

Yönetim, A.Kemal, Battal ve Ali Say’dan sonra tecrübeli kaleciyi de takıma döndürdü.

KSK’de Behram affedildi!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'da Gümüşhanespor karşılaşmasının sonrasında kadro dışı bırakılıp affedilen Battal, Ali Say ve Ali Kemal'in ardından kaleci Behram'a da af çıktı.

Son olarak deplasmanda Niğde Belediyespor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Karşıyaka'da kaleci Behram'ın da dönüşüyle kadro dışı kalan beş isimden dördü affedilmiş oldu. Affedilmeyen deneyimli stoper İbrahim Kaş'ın ise bireysel çalışmalarına devam ettiği, ara transferde takımdan ayrılmasının gündemde olduğu bildirildi.

Sadece İbrahim Kaş

Son olarak deplasmanda Niğde Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Karşıyaka'da Behram'ın da dönüşüyle kadro dışı kalan 5 isimden 4'ü affedilmiş oldu. Affedilmeyen deneyimli stoper İbrahim Kaş'ın altyapı antrenörü eşliğinde özel çalıştığı, ara transferde takımdan ayrılmasının gündemde olduğu bildirildi.

Değişim rüzgarı

Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda Sarıyer'i ağırlayacak olan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç'ün kadroda değişiklik yapması bekleniyor. Tolungüç'ün son iki maçta ilk 11'de sağ kanatta görev yapan Okan Şahingöz'ün yedek soyunup affedilen Ali Say'ı görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Orta alanda Mahmut ile Battal arasında rekabet sürerken cezalı olan Arif'in yerine ise Fatih görev yapacak.
Konular Spor Haberleri