KSK’de Karaman sesleri

Teknik direktör konusunu bir türlü çözemeyen Karşıyaka, son olarak gündemine Ünal Karaman’ı aldı Tecrübeli teknik direktörün İzmir’de yaşaması, yeşil-kırmızılı kulüple anlaşma olasılığını güçlendiriyor.

KSK’de Karaman sesleri
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre transferi büyük ölçüde halleden, ancak teknik direktör sorununu çözemediği için yeni sezonun planlamasını bir türlü yapamayan Karşıyaka'da sürpriz bir isim gündeme geldi. 3 sezon önce dönemin başkanı Fatih Diniz ile prensip anlaşmasına varıp daha sonra sözleşme imzalamaktan son anda vazgeçen Ünal Karaman yeniden yeşil-kırmızılıların teknik adam adayları arasına girdi. Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ'un futbol şubeyi altyapılarla birlikte komple emanet edeceği ismin Ünal Karaman olması için nabız yokladığı öğrenildi.

Karşıyaka'yı mesken seçti

Yıllardır İzmir'de yaşayan Ünal Karaman'ın KSK'nin transfer yasağı ve bulunduğu lig nedeniyle durumu değerlendirdiği ancak oğlu Ersagun Akbar Karaman'ın yeşil-kırmızılı kulübün altyapısında oynaması nedeniyle Karşıyaka'yı tercih etmesinde olumlu bir etki olabileceği konuşuluyor. Atilla Güneş'e sportif direktörlük teklifinde bulunup Serdar Sabuncu, Ali Yalçın, Mustafa Reşit Akçay, Ahmet Akcan gibi isimleri gündemine alan Karşıyaka geçtiğimiz günlerde Süleyman Hurma ile görüşmüş ancak sonuç alamamıştı.

Şanlıurfa'da görev yaptı

Milli Takımı'nın yıllarca kaptanlığını yapan Ünal Karaman, daha sonra Konyaspor, Ankaragücü, Trabzonspor, Adana Demirspor ve son olarak geçen yıl Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük deneyimi yaşadı. Futbolculuk kariyerine 490 maç ve 98 gol sığdıran 51 yaşındaki teknik adam, şartlar oluşursa KSK'nin başarısı için çalışacak.
Konular Spor Haberleri