KSK’nin 'arslan'ları!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarıya Sakaryaspor yenilgisiyle başlayan Karşıyaka, yeni yönetimi ve yeni teknik direktörü Cihat Arslan gözetimindeki ilk maçta Silivrispor'u deplasmanda 1-0 yendi.

KSK’nin 'arslan'ları!
Yeni Asır'da yer alan habere göre karşılaşmaya oldukça hırslı ve istekli başlayan KSK 12. dakikada öne geçti. Bu dakikada Abdulhamit'in ortasına penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Hakan Kuş kafayla topu Silivrispor ağlarına gönderdi: 0-1. Golden sonra Karşıyaka'nın iyi oyunu ve atakları devam etse de devre 1-0 kapandı.

PENALTIYI VERMEDİ

İkinci yarıda Silivri beraberlik için Karşıyaka kalesine yüklense de İzmir ekibi savunmada açık vermedi ve evsahibi ekip aradığı gol pozisyonunu bulamadı. 72. dakikada Hakan'ın pasında Mustafa Aşan'ın şutu Silivri kale çizgisi üzerinde rakip savunma oyuncusu tarafından elle kesildi.

Karşıyaka penaltı ve kırmızı kart beklerken hakem Ali Karatutlu oyunu devam ettirdi ve KSK'nin mutlak penaltısını vermedi. 90'da Silivri'nin yakaladığı gollük pozisyon sonuç vermeyince KSK, İstanbul'dan altın değerinde 3 puanla ayrıldı.
Konular Spor Haberleri