Küçük Asya yeniden dans edeceği günü bekliyor

Aydın’da 2 ay önce lösemi teşhisi konulan 11 yaşındaki Asya Pulat, hastalığını yenerek yeniden dans edeceği günlerin hayalini kuruyor. Hastalığı 3. evrede olan ve 2 ameliyat geçiren Asya’nın en büyük destekçileri ise arkadaşları.

Küçük Asya yeniden dans edeceği günü bekliyor
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yaşayan Reyhan Pulat (48) ve Hayri Pulat (58) çiftinin 2 çocuğundan biri olan Asya'ya 5 ay önce halsizlik şikayetiyle ailesi tarafından götürüldüğü hastanede lösemi teşhisi kondu.

OKULUNU BIRAKTI

Hastalığının 3. evresinde olan ve iki kez ameliyat geçiren Asya'nın kemoterapi tedavisi nedeniyle saçları döküldü.

POLİS OLMAK İSTİYOR

Kuşadası Vali Kadir Uysal Ortaokulu 5'nci sınıf öğrencisi Asya, hastalığı nedeniyle doktorlarının tavsiyesi üzerine okulunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Okulundan 2 aydır ayrı kalan Asya'ya sınıf arkadaşları evinde ziyaret ederek moral desteği veriyor. Lösemi hastası Asya Pulat ise, okulunu, öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok özlediğini ifade etti. Okuluna kavuşmayı çok istediğini dile getiren küçük Asya, "Roman Dans Topluluğu'nda dans ediyordum. Tedavim nedeniyle dansa ara verdim. Yeniden dans edebilmenin ve okuluma kavuşmanın hayalini kuruyorum. İleride polis olmak istiyorum. Kanseri yenerek polis üniformasını üzerime giyeceğim" diye konuştu.