Küçük çocuğu haşlayan garson konuştu

Ünlü bir fast food zincirinin Nişantaşı’ndaki şubesinde garsonluk yapan Mutlu Haceroğlu kapının önünde müşterileri rahatsız ettiğini iddia ettiği 7 yaşındaki Polat Kara’nın üzerine kaynar su fırlattı.

Küçük çocuğu haşlayan garson konuştu
Hürriyet'ten Fırat Alkaç'ın haberine göre o sırada restoranda yemek yiyen Atakan Yusuf, Haceroğlu’na tepki gösterdi. Boynu ve sırt kısmı yanan küçük Polat’a yardım eden Yusuf polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çocuğu önce polis merkezine ardından da hastaneye götürdü. Birinci derecede yanık nedeniyle tedavi gören küçük çocuk daha sonra bir gecekonduda yaşayan ve karton toplayarak geçimini sağlayan ailesine teslim edildi.

Küçük çocuk olayı şöyle anlattı: “Abla yanıma geldi. Önce beni dövdü. Dışarı çıktım. Arkamdan gelip üzerime sıcak su döktü. Ben ağladım, bana tekrar vurdu.”

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Haceroğlu olayın ardından gözaltına alındı ve emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta beklerken basın mensuplarına “Çocuklar çok yaramazlık yapıyordu. Müşterileri rahatsız ettiler” dedi. Anne İpek Kara ile oğlu Polat Kara, adliyeye gelerek savcılığa ifade verdi ve Haceroğlu’ndan şikâyetçi olmadı. Savcı ifadesinin ardından “basit yaralama” suçundan Haceroğlu’nu serbest bıraktı.

KORKUTMAK İSTEDİM

Haceroğlu ifadesinde “2-3 çocuk içeri girip müşterileri rahatsız etti. Elimdeki ılık suyla korkutmak istedim. Su yanlışlıkla döküldü” dedi.