Küçük Dilara yaşam savaşı veriyor!

Manisa'da kusma şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör tespit edilen 8 yaşındaki Dilara Kahya, 6 buçuk aydır Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor.

Küçük Dilara yaşam savaşı veriyor!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Yunusemre ilçesinde yaşayan Vakıfbank İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Dilara üç ameliyat geçirmesine rağmen iyileşemedi. Maddi açıdan zor günler geçirdiğini de aktaran baba Kahya, "Dükkanımı kapattım. Uzun bir süre çalışamadım, psikolojim bozuldu. Çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayamadığım için yardım bekliyorum. Bu çocuğu kurtarsınlar. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı" dedi.

"Kemoterapiye hazır değil"

Küçük Dilara'nın doktoru Doç. Dr. Yusuf Duransoy, "İlk ameliyatın ardından radyoterapi ve kemoterapi alması gerekiyor. Biraz toparlandıktan sonra tedavilere başlayacaktık ama hasta bize tekrar kötüleşerek geldi. Radyoterapisini planlarken tümörün büyüdüğünü görünce bir ameliyat daha gerçekleştirdik. İyi bir bakımla toparlanırsa kemoterapi ve radyoterapi için bir şans vermeye çalışacağız" dedi.