Kupa yok umut var!

Karşıyaka, büyük kupada zorlu rakibi karşısında son topta maçı ve kupayı kaybetti ama oyun karakteri ve mücadeleci kimliği ile taraftarlarına umut, rakiplere korku verdi.

Kupa yok umut var!
Yeni Asır'da yer alan habere göre 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Samsun'daki maçta Anadolu Efes'e 76-74 yenilerek İzmir'e üst üste 2. kez aynı kupayı getirme şansını tepen Pınar Karşıyaka, hem üzüldü hem de gururlandı.

Maç öncesi birçok olumsuzluk yaşadıklarını buna rağmen maçı kazanma noktasına geldiklerini belirten Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, "Ragland maç günü sakatlandı. Yeni transferimiz Kenan Sipahi de ilk kez forma giydi ve erken faul problemiyle karşılaştı. Josh Carter sakatlıktan yeni çıktı ve buna rağmen elinden geleni yaptı. Yeni takım olmanın dezavantajını da zaman zaman yaşadık. Bu olumsuzluklara rağmen oyun karakterimiz, savaşçı ruhumuz bizi sezon öncesi oldukça mutlu etti. Hem mutlu olduk hem de gururlandık" dedi. Başantrenör Ufuk Sarıca ise "Her zaman bu finallerde olup son topa kadar mücadeleyi sergilemek önemli. 3 yıl önce de Eurochallenge Cup finalini 1 sayı farkla kaybettik ama daha sonra birçok kupa kazandık. Bu finaller son değil" diye konuştu.

Ragland'ın durumu net değil

KSK'nin Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde belindeki sakatlık nedeniyle son anda kadrodan çıkartılan Joe Ragland'ın durumu netleşemedi. Bel spazmı geçiren oyun kurucunun dinlendirildiği yarınki Beşiktaş maçı için İstanbul'a götürüleceği ancak oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı açıklandı. Ragland'ın oynamaması halinde yine oyun kurucu pozisyonunda Kenan Sipahi, Soner Şentürk ve Can Altıntığ'ın görev yapacağı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri