Kurban Bayramı tatili kaç gün oldu?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.

Kurban Bayramı tatili kaç gün oldu?
Habertürk'ün haberine göre Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü 100 günlük icraat programını vatandaşlarla paylaşacak. Güvenlik birimlerimiz arasında son dönemde yakalanmış eş güdüm sahada da somut neticeler vermeye devam etmektedir.

Bölgesel ve küresel hadiselerden kaynaklı güvenlik mücadelemiz de devam edecek. İlgili bütün güvenlik birimlerimiz kendi aralarında oluşturdukları eş güdüm sayesinde teröre darbe üzerine darbe vurmaktadır. Bir diğer önemli konu bildiğiniz gibi Suriye'de devam eden savaş.

Türkiye'nin duruşunun ne kadar haklı ve ilkeli olduğu kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Biz rasyonel duruşumuzu devam ettireceğiz. Türkiye tehdide asla pirim vermez. Türkiye'ye yönelik tehditkar sdil kullanması asla kabul edilmez."


KURBAN BAYRAMI TATİLİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

Öte yandan Kalın: "Türkiye kolay gözden çıkarılacak ülke değildir, bunu herkesin bilmesi gerekir, F-35 olur başka mevzular olur, Türkiye alternatifsiz de değildir.

Yaptırım dilini bir tehDİt diline getirerek Türkiye'e yüklenmeenin kimseye faydası olmayacaktır. F-35'lerin Türkiye'ye verilmemesi bu Amerika'nın tek başına yürüttüğü bir proje değildir. Bunu engellemeye, geciktirmeye dönük bir adım atılması hakinde Türkiye'nin başvuracağı bir hukuk vardır. İşin bu noktaya gelmesini arzu etmiyoruz. Bu işe nasıl zarar vereceğini görmeleri lazım. Türkiye alternatifsiz değildir. Herkesin Türk yargısına saygı duyması gerekir. Böyle bir adım atılması durumunda Türkiye'nin adımaları hazırdır." dedi.