Kuşburnu grip virüsüyle mücadele ediyor

Havaların soğuduğu şu günlerde, grip, soğuk algınlığı, nezle gibi şikayetler de artıyor.

Kuşburnu grip virüsüyle mücadele ediyor
Takvim'de yer alan habere göre Dr. Sinan Akkurt, C vitamininin önemine dikkat çekerek, "1 litre içme suyuna bir limonun suyu sıkılarak içilirse bağışıklık artırılabilir, hem de detoks etkisi ile vücudu yabancı maddelerden arındırabilirsiniz" diyor.

Virüslerden korunmak için öncelikle gribe yakalanmış insanlara 1,5 metreden fazla yaklaşılmamasını öneren Dr. Akkurt; güçlü bir bağışıklık sistemi için düzenli beslenme, düzenli uyku, hareketli yaşam ile birlikte elektromanyetik kirlilikten arınmanın, stres ve sigaradan uzak durmanın önemini vurguluyor.

BOL SIVI TÜKETİLMELİ...

Soğuk algınlığı ve grip ilaçlarının ağrı, ateş, burun tıkanıklığı, öksürük gibi şikayetleri baskılayacağını ancak, gribi tamamen tedavi etmediğini belirten Dr. Akkurt, bol sıvı tüketimi, tuzlu su ile ağız ve burun gargarası, nane-limon ya da kuşburnu, ıhlamur, ekinezya çayları gibi evde kolaylıkla uygulanabilecek yöntemlerin yanında biorezonans metodundan da hem bağışıklık güçlendirme, hem de virüslerle savaşma adına yararlanılabileceğini kaydetti.