Kuzey Güney'de duygusal sezon finali

Kuzey'in gözyaşları... Kuzey Güney'in final bölümünde yürekleri dağlayan sahne...

Kuzey Güney'de duygusal sezon finali

Heyecan fırtınasının yaşandığı sürprizlerle örülü bir bölümle sezona veda eden “Kuzey Güney”in sezon finaline; Ali’nin Ferhat tarafından vurulması damgasını vurdu.

Gerek öyküsü gerekse de iddialı oyuncu kadrosuyla daha ilk sezonunda adını diziler liginin ilk 5’inin arasına yazdıran “Kuzey Güney”; takipçilerinin soluksuz izlediği, sürprizlerle dolu bir bölümle yaz tatiline çıktı. Dizinin sezon finalinde Ferhat ’la Kuzey ’in karşılaşmasının galibi Kuzey oldu.Ferhat gözaltına alındı. Kuzey artık sevdiklerine verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşarken, Ferhat ise işlediği suçların hesabını polislere vermeye çalıştı.

Sinaner’ler cephesinde, Banu ile Güney ’in düğününde başlayan Burak Çatalcalı krizi, her geçen saat daha da büyürken, balayına çıkmak üzere son hazırlıklarını yapan Güney ve Banu ’nun evliliklerine, en büyük darbeyi Cemre vurdu. Kendisi yüzünden başlayan olaylardan habersiz olan Cemre ise aşk acısıyla baş başa kaldı. Kuzey ’e aşkını itiraf ettikten sonra sığınacak hiçbir yeri kalmayan Cemre, sonunda kalbinin sesine kulaklarını tamamen kapatmaya karar verdi.

FERHAT’IN UNUTULMAZ İNTİKAMI

Kuzey, Zeynep ’le olan ilişkisinde sorunlardan ve korkulardan uzakta, yeni bir döneme girmek üzereyken, Ferhat hayatının en büyük kumarını oynadı. Ferhat, eski eşini öldürürken, ’Cana can, kana kan ’ deyip Kuzey’den intikam almaya karar verir. Kuzey’i arayan Ferhat sevdiklerinden birisini öldüreceğini söyler. Sevdiklerini Ferhat’ın gazabından kurtarmaya çalışan Kuzey’in Ali aklına en son gelince, Ferhat’ın Ali’yi öldürmeye karar verdiğini anlar. Ali’nin öldürüleceğini sonradan anlayan Kuzey, Ali’nin vuruluşuna telefonda şahit oldu.

KUZEY’İN GÖZYAŞLARI

Vurulduktan sonra Ali’yi bulan Kuzey, Ali’nin bu dünyadan çekip gitmesine engel olamadı. ’Kardeşim ’ dediği en yakın arkadaşı Ali, Kuzey’in kollarında can verirken, Kuzey gözyaşlarına hakim olamadı.

FONDA HAYDAR HAYDAR...

Kuzey’in gözyaşlarına engel olamadığı sahnede fonda çalan Can Gox’un Haydar Haydar şarkısı yürekleri dağlarken, bu sahne Kuzey Güney’i Twitter’da en çok konuşulanlar arasına sokmayı başardı.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Kuzey’in Ferhat’tan nasıl intikam alacağı sorusu ise yeni sezondaki bölümlerde cevap bulacak...

Dizinin sezon finalinden görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...