Kuzey Kore liderinden sevgilisine şok eden küfürler!

Kim Jong-un, sigara içmemesini isteyen sevgilisine bağırarak küfür etti...

Kuzey Kore liderinden sevgilisine şok eden küfürler!
Milliyet'te yer alan habere göre güvenlik uzmanı Nam Sung Wook, son dönemde verdiği nükleer test emirleriyle dikkat çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un 15 yaşındayken sevgilisiyle diyalogunu anlattı. Wook’a göre, Kim Jong-un sigara içmemesini isteyen sevgilisine bağırarak küfür etti.

Güney Kore’deki Özgür Kore Partisi’nin toplantısında konuşan güvenlik uzmanı Nam Sung Wook, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un 15 yaşındayken sevgilisiyle yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Kuzey Kore liderinin henüz 15 yaşında İsviçre’de öğrenciyken sigarayı bırakmasını istediğini söyleyen kız arkadaşına bağırarak küfrettiğini aktaran Wook, bu olayın Kim Jong-un’un hep kolay sinirlenen bir yapısı olduğuna dalalet olduğunu söyledi.

Güvenlik uzmanı, son dönemde verdiği nükleer test emirleriyle dikkat çeken Kuzey Kore lideriyle sinirli mizacından dolayı müzakere edilemeyeceğini; onu durdurmak için en iyi yolun onu ‘etkisiz hâle getirmek’ olduğunu öne sürdü.

Wook, olaydan dolayı şoke olan kızın adını söylemedi. Ancak şu an 33 yaşında ve Ri Sol-jhu ile evli olan Kim Jong-un’un Kuzey Koreli pop yıldızı Hyon Song-wol ile geçmişte sevgili oldukları ve bu olayın diğer aktörünün o olduğu iddia ediliyor.