Lara Surol'a aşk torpili!

Hakan Sabancı, gezi programı yapmak isteyen aşkı Lara Surol’a bir dergide yazarlık ayarladı!..

Lara Surol'a aşk torpili!
Takvim'de yer alan habere göre çapkın iş adamı Hakan Sabancı'nın aşkı Lara Surol'a bereketli geldi…

Sabancı'yla 2015'te kısa süreli bir aşk yaşayan eski manken, geçtiğimiz hafta işadamıyla Bodrum'da yakalanmıştı. Sabancı'yla yaşadığı sürpriz ilişkiyle bir anda gündem olan 1 çocuk annesi Surol'un hayali de bu aşk sayesinde gerçek oldu.

FESTİVALDE BİRLİKTE

Eski manken, sosyetenin takip ettiği bir dergide Hakan Sabancı sayesinde yazar oldu. Dergideki tanıdıklarına ricada bulunarak aşkının hayallerine kavuşmasını sağlayan Sabancı, bu jestiyle sevgilisinin ayaklarını yerden kesti. Mutluluktan havalara uçan Lara Surol, kendine ait köşesinde gezip gördüğü yerleri okurlarıyla paylaştı. Çiçeği burnunda 'yazar', derginin geçtiğimiz ayki sayısında ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki müzik ve sanat festivali Coachella'da geçirdiği eğlenceli günleri kaleme aldı. Surol'un bu yazısıyla güzel model ile Hakan Sabancı aşkının da bu sırada başladığı ortaya çıktı. Çünkü sosyetik playboy Lara Surol'la aynı da aynı tarihlerde festivaldeydi.

Mankenliği bıraktıktan sonra gezi yazıları yazıp bir de bu konuyla ilgili televizyon programı yapmak isteyen Lara Surol, Hakan Sabancı sayesinde hayaline bir adım daha yaklaşmiş oldu.