Latin Amerika ülkelerinin gözü Gülperi'de

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı bu sezonun en beğenilen yapımları arasında öne çıkan 'Gülperi' cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Latin Amerika ülkelerinin gözü Gülperi'de

Bu sezon Cannes'da, Mipcom fuarında düzenlenen görkemli davetle dünyanın dört bir yanından gelen yapımcıların ve yabancı basının ilgisini toplayan diziye şimdi de Latin Amerika ülkeleri'nden teklifler geliyor.

Ortadoğu ülkelerinde birçok hayran kitlesine sahip olan Nurgül Yeşilçay bu dönem ekranlara Gülperi dizisiyle damga vurdu. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in uyumunun büyük beğeni topladığı dizi her hafta sosyal medyada da gündeme oturuyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla milyonların gönlüne taht kuran Gülperi, Cuma akşamları Showtv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Gülperi'nin yayın haklarını satın almak isteyen Latin Amerika ülkeleri, bu sıralar Tims&B Productions ile görüşme halinde. Anlaşma sağlandığı taktirde Türkiye'de büyük beğeniyle takip edilen dizi, Latin Amerika ülkelerini de etkisi altına alacak.