Lerzan Mutlu'dan olay 'Alişan-Eda' yorumu!

Alişan ve Eda Erol'un jet hızıyla evliliğe doğru ilerleyen ilişkilerine; Alişan'ın 20 yıllık arkadaşı Lerzan Mutlu'dan ses getirecek bir yorum geldi...

Lerzan Mutlu'dan olay 'Alişan-Eda' yorumu!

Alişan, Esra Erol'un kız kardeşi olan sevgilisi Eda Erol'la evlilik yolunda jet hızıyla ilerliyor.

Ünlü türkücü önceki akşam ailesini de alıp evlilik yolunda ilerlediği Eda Erol'un evine tanışma ziyaretine gitti.

Gizli aşk gün yüzüne çıktıktan sonra herkes ikilinin bir aradaki ilk görüntülerini merak ediyordu. Esra Erol kız kardeşi Eda Erol ve Alişan'la buluştukları gecenin sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarına sunduğu evlilik programında yer verdi.

Yaşadığı ilişkiye dair henüz bir açıklama yapmayan Eda Erol'un yerine ablası Esra Erol sürpriz ilişki ve tanışma gecesine ilişkinin tüm detayları milyonların huzurunda paylaşırken bir hayli heyecanlı görünüyordu.

ESRA EROL'UN ALİŞAN - EDA HEYECANI (VİDEO)

Heyecanı ses tonuna yansıyan Esra Erol, 2010 yılında eşi Ali Özbir ile canlı yayınında evlenmiş; mutlu evliliğinden doğan yavrularının fotoğraflarını da yine ilk kez canlı yayınında milyonlarla paylaşmıştı.

ESRA EROL: "BEN BU ÇAMURLA YAŞAYAMAM" (VİDEO)

Tüm mutluluklarını milyonların huzurunda paylaşan ve bir süre önce 'Ben bu çamurla yaşayamam' diyerek isyan eden Esra Erol; canlı yayınlarına yıllar önce ilk kez Flash TV'de başlamıştı.

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ve Alişan'ın ilişkisine ünlü türkücünün 20 yıllık dostu Lerzan Mutlu'dan hayli ses getirecek bir yorum geldi.

Arkadaşını çok iyi tanıdığını ifade eden Lerzan Mutlu; Eda Erol - Alişan ilişkisi ile ilgili "Alişan'ı 20 senedir tanırım. Eğer Esra Erol bugünkü televizyon figüründe iyi bir yere gelmeseydi, şuan da Esra hala Flash TV'de evlilik programına devam ediyor olsaydı, Alişan bu kızla tabii ki flört ederdi ama evlenmezdi" yorumunu yaptı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..