Luiz Adriano'nun menajerinden flaş açıklama!

Sambacının menajeri Veloz “Türkiye’yi istemediğimiz ve Milan’ı beklediğimiz yönünde İtalya’da çıkan iddialar doğru değil” dedi. Brezilyalı yıldız için “Oyuncum, Fenerbahçe’nin ilgisini ve büyüklüğünü biliyor” ifadelerini kullandı.

Luiz Adriano'nun menajerinden flaş açıklama!
Bugün'de yer alan habere göre Fenerbahçe forvet bölgesini yıldız bir isimle takviye etmek için çaba harcıyor. Hedefteki isimlerden biri de Luiz Adriano. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'te forma giyen Brezilyalı yıldızın ismi Milan ile ciddi şekilde anılsa da menajeri Gilmar Veloz, Fenerbahçe için bu defterin kapanmadığını ortaya koydu.

“MASAYA OTURACAĞIZ”

Adriano'nun transferiyle ilgili son gelişmeleri gazetemize anlatan Veloz, İtalyan basınında dün çıkan haberleri yalanlayarak "Ben, oyuncumun Milan'ı istediğine dönük bir ifade kullanmadım. Fenerbahçe'yi istemediği yorumları da doğru değil. Adriano, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu da  kendisine olan ilgisini de biliyor. Shakhtar ile haftaya idmanlara başlayacak. Biz de masaya oturup geleceğini konuşucağız" dedi.

TOP SHAKHTAR’DA

Gilmar Veloz birkaç gün önce Almanya'da Fenerbahçeli yöneticilerle buluşmuştu. Gelen bilgilere göre Veloz bu görüşmede Adriano'nun kalan 6 aylık sözleşmesi nedeniyle kulüplerin anlaşması gerektiğini belirtti. Ukrayna ekibi 8 milyon euro istiyor ancak Fenerbahçe bunu mantıksız buluyor. Oyuncuya ise imza parası içinde olmak üzere 5 yılllığına 30 milyon euroluk bir teklif sunuldu.
Konular Spor Haberleri