Lüks otelde şok eden taciz iddiası!

İstanbul’daki lüks bir otelin Yönetim Kurulu Başkanı olan Aydın K.’nin, otelin spa müdürü Arzu G.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Lüks otelde şok eden taciz iddiası!
Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre İstanbul'da lüks bir otelin yönetim kurulu başkanının, otelde müdür pozisyonunda çalışan genç kadını taciz ettiği öne sürüldü. İddiaya göre olay şöyle gelişti: 25 yaşındaki Arzu G., İstanbul Sirkeci'de bulunan lüks bir otelde spa müdürü olarak görev yapıyordu. 1 Temmuz günü otelin Yönetim Kurulu Başkanı olan Aydın K. masaj yaptırmak istedi. Masörlerin yoğun olduğunu belirten Arzu G., işadamının ısrarcı tehdidi üzerine başkanın masajını yapmak zorunda kaldı.

KORUMA KARARI VERİLDİ

Masaja başlayan genç kadın bir süre sonra Aydın K.'nin farklı isteklerine maruz kaldı. Odayı terk etmeye çalışan genç kadın, "Eğer istediğimi yapmazsan işine son veririm" tehdidiyle masaj yapmaya devam etti. Ardından işadamı, genç kadının vücut dokunulmazlığını ihlal etti.

Masaj personelleri tarafından Arzu G.'nin yaşadığı bu durum fark edildi. Savcılığa başvuran genç kadın verdiği şikâyet dilekçesinde yaşadığı cinsel taciz ve mobbingi anlattı.

Genç kadının şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mahkeme, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Aydın K.'nin genç kadına yaklaşmamasına karar verildi.