Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Best modelden 'pornocu' davası

24. Best Model Türkiye yarışmasının birincisi Tuğba Melis Türk, sonuçlar açıklandığı sırada kendisi için 'porno film çekti' iddiasında bulunan kişi hakkında dava açacağını söyledi.

Best modelden  pornocu  davası



'Cehennem' filmindeki cesur sahneleriyle gündeme gelen Türk, "30 saniyelik bir sahneydi. Sahnenin gerekliliğine inandığım için hiç düşünmeden kabul ettim. Göğüslerim açık olmasa porno yakıştırması olmayacaktı zaten' dedi. Hakkını dava açarak arayaağını söyleyen Tuğba Melis Türk, ''Pornocu' diye bağıran o Huriye Hanım'a dava açacağım.

TUĞBA MELİS TÜRK'ÜN SEKSİ SAHNESİ (VİDEO)

Çünkü bir anne, bir genç kıza haksız yere böyle bir yakıştırma yapamaz. Çok güzel bir mutluluk yaşadım, hiçbir şey üstüne gölge düşüremez. Asla keşke demedim demeyeceğim de"
şeklinde konuştu.

Erçin DAĞ EYSEN


 





21.11.11 14:30

henüz puan verilmedi
2502 kez okundu

1 Yorum
sibel
21.11.2011 22:42
birde sevisme sahnelerini ailemle izledim diyor utanmadan ar damari catlamis bu kizin

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer