Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

BM'den Pelin Batu'ya çifte teklif!..

BİRLEŞMİŞ Milletler'e (BM) bağlı olarak çalışan 'Music As A Natural Resource'tan (Doğal Bir Kaynak Olarak Müzik) Türkiye'de vakıf kurması için teklif alan Pelin Batu harekete geçti.

BM den Pelin Batu ya çifte teklif!..

REKLAMLAR




Emekli büyükelçi İnal Batu'nun kızı olan oyuncu, ilk önce BM'nin iyi niyet elçiliği için, daha sonra BM adı altında çalışan MANR'den Türkiye'de vakıf kurması yönünde bir teklif aldı. ABD'li oyuncu Angelina Jolie de 2001'den beri BM İyi Niyet Elçisi olarak görev yapıyor.

TEZİ BİTİRİP İLGİLENECEK


Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nde doktora yapan ve 'Metamorfoz' isimli tezini tamamlamak için ABD'de bulunduğu sırada teklif alan Pelin Batu, süreci şöyle anlattı: "MANR, sosyal ve ekonomik sorunları çözmek için doğal kaynağın müzik olduğunu savunuyor. New York'ta BM tarafından desteklenen, sosyal ve ekonomik değişiklik için müzik kullanımını teşvik eden ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon. Bana geçen yıl böyle bir teklif sundular. O zaman tezimden dolayı bu işe tam olarak kafayı veremedim. ABD'de bununla ilgili BM'nin birkaç büyükelçisiyle görüştüm. Türkiye'de de bu konuyla ilgili çeşitli temaslarım oldu. Tezimi teslim ettikten sonra tekrar onlarla irtibata geçeceğim."

Erçin Dağ Eysen

 





22.08.11 10:54

henüz puan verilmedi
2958 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer