Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Yazarlar
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Cemil İpekçi hastaneden kovuldu

Cemil İpekçi kendisinden ayrı kaldığı dönemde evlenen sevgilisi Bekir Coşar'ın doğum yapan eşini hastaneye ziyarete gidince ortalık karıştı.

Cemil İpekçi hastaneden kovuldu

REKLAMLAR


Cemil İpekçi’nin 3,5 yıl birlikte yaşadığı ve sevgilim diye ilan ettiği Bekir Coşar ayrı kaldıkları dönemde Pınar adlı bir genç kıza aşık olmuş ve evlenmişti. Pınar Coşar’ın hamilelik döneminde tekrar bir araya gelen Bekir Coşar ve Cemil İpekçi’nin öpüşürken çekilen fotoğrafları medyada yer almış ve hamile eş Pınar ve ailesini çileden çıkarmıştı.

Bunun üzerine Cemil İpekçi "Bekir beni Pınar ile aldatmıştı. Şimdi Pınar’ı benimle aldatıyor. Aldatılan bu kez ben olmadığım için rahatım. Bekir bütün gün benimle birlikte. Akşam olunca hamile karısının yanına gidiyor . Kadın onu boşamakla, bebeği bırakıp kaçmakla tehdit etmiş. Ne güzel! Bebeği ben alırım. Zaten çocuk yetiştirmek istiyordum . O bebeği bekliyorum." şeklinde de bir açıklama yapmıştı.

Geçen hafta başında Pınar Coşar, Özel Okmeydanı Hastanesi’nde doğum yaptı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre; Cemil İpekçi ve Bekir Coşar hastaneye Pınar Coşar’ı ziyarete geliyor. Bunun üzerine Pınar Coşar ikiliyi karşısında görünce çılgına dönüyor ve ortalık karışıyor. Çığlıklar atarak Cemil İpekçi’ye ve kocası Bekir Coşar’ a küfürler, hakaretler yağdıran Pınar Coşar hastane yönetiminden hemen uzaklaştırılmalarını istiyor.

Hastanenin güvenlik görevlilerinin yardımı ile Cemil İpekçi ve Bekir Coşar Özel Okmeydanı Hastanesi’nden yaka paça dışarı çıkarılıyorlar.

Aşırı derecede sinirlenen Cemil İpekçi ve Bekir Coşar birlikte arabalarına binerek hastaneden uzaklaşıyorlar.

haberkonseyi



06.09.10 15:50

henüz puan verilmedi
10308 kez okundu

2 Yorum
deniz_ts
08.09.2010 08:07
ben cemil ipekçi'nin hayatına son derece saygı duyanlardnım bu haberinde doğru olduguna inanmak istemiyorum cemil bey bununla ilgili bi açıklama yapmadan onu eleştiremem pınar hanım eşinin hayatını gayet iyi bilenlerden olmalı cemil ve bekiri bilmeyen yoktu pınar hanımmı bilmeyecek saçma olur bence
melani
06.09.2010 17:32
Bu kadar aymazlık olmaz.Cemil İpekçi konuşunca kimseye laf bırakmıyor ama eylenleri,özel hayatı bir facia,Doğum yapmış bir kadın,o kadar sinir sonucu sütü kesilmez inşallah.Bunlar ne biçim yaşamlar yahu.Pınar Hanım Bekir i bilmiyormu ki,onla evleniyor...uff banane yahu.Dallası özler oldum!!

İlgili Haberler
Diğer Haberler